Google v/st. 't Haasje

Geboren 29-04-2013

 

Vader: Beloki v/st. Brammelo

(Sander v/d Hoefslag x Raysa van Dorpsbleek)

 

Moeder: Carona v/st. de Toekomst

(Pascal v/st. Westerwolde x Bionda v/st. de Toekomst )

 

Google is eind april 2013 geboren in de befaamde stallen van Ruud van Raak te Bavel als het eerste veulen van Carona v/st. de Toekomst. Carona is een zwartbonte merrie van de bruinbonte hengst Pascal v/st. Westerwolde uit 1 van de eerste merrielijnen van stal de Toekomst, nl de vos Bionda v/st. de Toekomst, wat Google dus een fraaie pedigree geeft. Carona heeft haar kleur doorgegeven aan Google. Zijn vader Beloki is namelijk een palomino.

In zijn eerste levensjaar heeft Google het al erg goed gedaan. Op de premiekeuring in Etten-Leur liep hij aan de kop van zijn rubriek en ontving een veulenpremie. In september 2013 is hij bij ons gekomen als speelmaatje voor onze hengst Flavino. 

In 2015 hebben we hem laten ruinen en kreeg hij op de keuring in Kaatsheuvel een twenterpremie. Ook werd hij kampioen van de tweejarige ruinen.

Google ontwikkelt zich heel goed. Hij is een heel slim en stabiel paardje dat al erg koel is in zijn koppie en daarnaast is hij ook heel erg lief.

De plannen  voor nu zijn dat hij uiteindelijk beleerd zal worden voor de kar  en als rijpony voor onze zoon, omdat hij daarvoor de juiste kwaliteiten lijkt te hebben.