Alida v/d Heuvelkamp

 Geboren 01-06-2007, kroon, 1e premie

Vader: Jasper v. 't Heidepark 

(Dreadnought Dynamic v/d Beemster x Zingrid v. Grolloo)

 

Moeder: Pandora v/d Heuvelkamp 

(Bart v/d Heuvelkamp x Patricia v. Bosoord)

 

 
 
Alida kocht ik in 2007 als veulentje van 4 maanden oud van stal de Heuvelkamp te Giessen. Ik wilde haar graag hebben als fokmerrie doordat er ook wat sentiment achter zat. Haar oma Patricia v. Bosoord, heb ik altijd verzorgd op stal de Heuvelkamp. Dit zelfde geld voor haar dochter Pandora, Alida's moeder. 
Als veulentje liep Alida op de keuring 2e achter de veulenkampioen 2007 van Kaatsheuvel en kreeg ze een veulenpremie. Als jaarling had ze niet echt veel zin op de keuring en ging de beurt aan haar voorbij. 
In 2009 zijn we van keuringsgebied verwisseld en kwamen we terecht bij afdeling Gelderland waar de premiekeuring in Kapel-Avezaath gehouden wordt. Alida was toen 2 jaar oud en ontving een twenterpremie en ze was rubriekwinnaar. 
Begin 2010 hebben we ze voor het eerst bij de hengst gebracht. Door haar drachtigheid en het feit dat ze ook nog eens wat aan de dikke kant was, zag ze er wat vatsig uit. Toch wilde ze haar op de  premiekeuring als driejarige niet te hard af straffen en kreeg ze toch haar eerste 2e premie. Nadien volgde nog 3 keer een 2e premie op rij en mocht ze als zesjarige pony in 2013 het KROON-predikaat in ontvangst nemen. 
In 2014 op 7-jarige leeftijd deed ze er nog een schepje bovenop en ontving ze een 1e premie.
 
Nakomelingen van Alida:
Flavino v/d Achterweg
Ginny v/d Achterweg